Creativiteit


Het is de uitdaging van RUIMTELIJK IDEE om een droomlocatie voor iedereen realiseerbaar te maken. Binnen uw randvoorwaarden zoekt RUIMTELIJK IDEE samen met u naar de beste oplossingen om zo tot het mooiste en meest ideale resultaat te komen.

Een ruimtelijk idee kost nauwelijks geld. De ideeën en gedachten die men heeft tot het creëren van de ideale omgeving dienen een vertaalslag te krijgen en om te worden gezet tot ruimtelijke contouren.

In elke vraag tot nieuwbouw en verbouwen zit een goed idee. Het is mijn belangrijkste opdracht om die idee te vertalen naar een ruimtelijk concept. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan je in eerste instantie verwacht!

Door ervaring met zowel grote als kleine projecten, nieuwbouw als verbouw, interieur als exterieur en bedrijf als particulier breng ik, samen met u, elk ruimtelijk vraagstuk tot een creatieve oplossing en een ruimtelijk idee. Uw voordeel is dat ik onbevangen met de nodige expertise te werk ga en de nodige dosis creativiteit bezit om dit samen met u te doen.

Durven dromen en echt ontdekken wat jij wil is een boeiend proces om te komen tot een ruimtelijk ontwerp. Dat is ook wat ik het liefst doe. Mensen helpen om te durven dromen.

De rijke historie van het verleden zijn een bron van inspiratie voor de toekomst. Herbestemmen, uitbreiden en veranderen van bestaande gebouwen is een uitdagende en inspirerende richting binnen het vakgebied. De toepassing van specifieke materialen en de harmonie tussen de bestaande omgeving en hedendaagse architectuur inspireren mij. Ik vind het een uitdaging om een uniek ontwerp te maken, passend in de situatie, waarin gebouwen en ruimten maximaal tot hun recht komen en de wensen van de klant voorop staan.

 

acqusitieblad_Diakonessenhuis_ag-4

© 2013 Ruimtelijk Idee Architecten & Woonadviseurs