Gratis advies


Ruimtelijk Idee is een ontwerpbureau voor iedereen. Door ervaring met zowel grote als kleine projecten, nieuwbouw als verbouw, interieur als exterieur en bedrijf als particulier breng ik, samen met u, elk ruimtelijk vraagstuk tot een creatieve oplossing en een ruimtelijk idee en advies.

Een eerste kennismaking is gratis omdat ik graag wil helpen. Tijdens deze kennismaking kunt u uw specifieke vraagstuk voorleggen en kan ik een eerste richting geven voor een mogelijke oplossing. Daarna bepaalt u zelf wat u met dit advies doet. Soms is één gesprek voldoende om weer verder te kunnen, soms is het fijn ideeën verder uit te (laten) werken .

Ruimtelijk-Idee-Mirella-Boot-Fotografie-01

U kent dat wel, dat de indeling van de ruimte niet meer goed aanvoelt. Dat je graag een aantal ruimten zou willen veranderen. Maar hoe? Als ontwerper van zeer diverse en uiteenlopende projecten ben ik er op uit om het passende ontwerp met u te maken. Een ruimtelijk idee.

Een ruimtelijk vraagstuk kan al snel leiden tot een flinke uitdaging. Tot een ophoping van wensen die onmogelijk lijken te kunnen worden opgelost met de, soms beperkte, aanwezige ruimte. Durven dromen en echt ontdekken wat je wil is een boeiend proces om te komen tot een ruimtelijk idee. Dat is ook wat ik het liefst doe. Mensen helpen om te durven dromen en de werkelijke vraagstelling op te stellen. Hierin ligt de kracht om te komen tot een unieke oplossing waarin de stukjes op hun plek gaan vallen. Creativiteit en een dosis ervaring helpen om de uitdaging aan te gaan om voor elk vraagstuk een ruimtelijk idee te ontwikkelen. Graag wil ik deze ontdekkingsreis samen met u ervaren.

 

© 2013 Ruimtelijk Idee Architecten & Woonadviseurs