Oplossingen


Architectuur staat bij mij voor het boeiende proces van de verwezenlijking van de wensen en ambities van een opdrachtgever. Het ontwerp proces begint met een zorgvuldige analyse van het programma, de situatie en deze wensen. Deze analyse wordt vervolgens vertaald in een ruimtelijk concept waarmee ook een architectonische ambitie wordt geformuleerd. Naast het ontwerpen van intelligente ruimtelijke oplossingen voor gegeven programma’s besteed ik veel aandacht aan het materialiseren van het ruimtelijke concept.

Door ervaring met zowel grote als kleine projecten, nieuwbouw als verbouw, interieur als exterieur en bedrijf als particulier breng ik, samen met u, elk ruimtelijk vraagstuk tot een creatief ontwerp en een ruimtelijke oplossing. Uw voordeel is dat ik onbevangen met de nodige expertise te werk ga en de nodige dosis creativiteit bezit om dit samen met u te doen.

Durven dromen en echt ontdekken wat je wil is een boeiend proces om te komen tot een ruimtelijk ontwerp. Dat is ook wat ik het liefst doe. Mensen helpen om te durven dromen. Graag wil ik deze ontdekkingsreis samen met u ervaren.

Het is de uitdaging van RUIMTELIJK IDEE om een droomlocatie voor iedereen realiseerbaar te maken. Binnen de randvoorwaarden zoekt RUIMTELIJK IDEE samen met u naar de beste oplossingen om zo tot het mooiste en meest ideale resultaat te komen.

© 2013 Ruimtelijk Idee Architecten & Woonadviseurs