Portfolio


Ruimtelijk Idee

Architecten & Woonadviseurs in Baarn

 

Projecten nieuwbouw - verbouw - herbestemmen - herontwikkelen - interieur - meubilair

De projecten van Ruimtelijk Idee kenmerken zich door een grote verscheidenheid aan opgaven. Ruimtelijk Idee is een ontwerpbureau voor iedereen. Door ervaring met zowel grote als kleine projecten, nieuwbouw als verbouw, interieur als exterieur en bedrijf als particulier breng ik, samen met u, elk ruimtelijk vraagstuk tot een creatieve oplossing en een ruimtelijk idee. Uw voordeel is dat ik onbevangen met de nodige expertise te werk ga en de nodige dosis creativiteit bezit om dit samen met u te doen.

Naast de projecten in dit portfolio zijn er tal van opgaven en studies die ik u kan laten zien. Met deze selectie wil ik u een blik in mijn ontwerp keuken gunnen om een idee te krijgen van wat ik doe. Dat zijn onder andere kleine stedenbouwkundige studies alsmede inbreidingen in een dorpse setting. Daarnaast heb ik veel verbouw en interieur opdrachten ontworpen en uitgevoerd. Niet zelden zijn dat kleine verbouwingen waarbij het verschuiven van een enkele functie al een enorme verbetering kan zijn van de ruimtelijke beleving van het interieur. Ook heb ik een groot aantal meubilair ontworpen, zowel voor particulieren als bedrijven. In een appartement in Amsterdam bleek dat het plaatsen van een meubel waarin alle functies samenkomen de oplossing om aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen. Elke opgave vraagt om haar eigen oplossing en elk vraagstuk is uniek.

Een ruimtelijk vraagstuk kan al snel leiden tot een flinke uitdaging. Tot een ophoping van wensen die onmogelijk lijken te kunnen worden opgelost met de, soms beperkte, aanwezige ruimte. Durven dromen en echt ontdekken wat je wil is een boeiend proces om te komen tot een ruimtelijk idee. Dat is ook wat ik het liefst doe. Mensen helpen om te durven dromen. Graag wil ik deze ontdekkingsreis samen met u ervaren.

© 2013 Ruimtelijk Idee Architecten & Woonadviseurs