Zorgeloos


Creativiteit en inzicht is natuurlijk de basis voor elk goed ontwerp. Er is echter veel meer nodig om een goed idee ook goed te realiseren. Bouwkundige kennis, kostenbewaking, vergunningenprocedures, het maken van contractstukken, aanbestedingen en uiteindelijk de begeleiding van de uitvoering zijn allemaal verschillende aspecten van dit proces. Met deze vaardigheden heb ik een zeer ruime ervaring en het ondersteunt mij in het streven om de ambities van een opdrachtgever op een inspirerende wijze te vertalen in hoogwaardige en duurzame architectuur.

Door veel kennis en ervaring op het gebied van de uitvoering van projecten kan ik u op alle mogelijke manieren helpen om het proces tot een optimaal resultaat te leiden. Ik kan voor u het gehele traject uit handen nemen zodat u zorgeloos het resultaat afwacht.

Ruimtelijk Idee helpt u ook met de aankoop van uw woning. Het zoeken naar uw droomhuis doet u zelf. U weet wat u wilt en u maakt uw keuze in eerste instantie op basis van gevoel en passend bij uw budget. Pas na de eerste bezichtiging en een bevestiging van dit gevoel heeft u de expertise van een woonadviseur nodig. Door gedegen advies kunt u dit traject zorgeloos tegemoet zien.

Ik geef u advies op het gebied van aanbouw- en verbouwmogelijkheden maar desgewenst ook op het gebied van interieur en kleurgebruik. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de kosten van een aankoopmakelaar.

 

DURV-opening

© 2013 Ruimtelijk Idee Architecten & Woonadviseurs